Cúrcuma
Avui us portem un restaurant gironí, situat prop de l'Ajuntament al Barri Vell. Ens hem trobat amb un restaurant petit, però amb encant i història, ja que la Laura, la cuinera i fundadora del restaurant, va decidir transformar el que va ser un forn de pa i un casal independentista, en un lloc senzill on cuinar productes locals i amb preus accessibles per a tothom.
Font: Girona km0 |
El cambrer ens va comentar que aquest lloc està pensat perquè els plats siguin un tastet i que el millor és agafar varies coses per així provar-ne diferents.
Font: Girona km0 |
De de tota la carta ens vam decidir finalment per 5 coses:
Xupa Xups de formatge i verdures
Font: Girona km0 |
Dumpling de confit d'ànec, pomes, prunes i ratafia
Font: Girona km0 |
Patates Braves
Font: Girona km0 |
Caneló de ceps i mantega d'herbes
Font: Girona km0 |
Enfilat de pollastre, sèsam i pastanaga amb comí
Font: Girona km0 |
Bacallà Antònia Font
Font: Girona km0 |
Sens dubte el millor que vam menjar va ser el Caneló de ceps i el Bacallà Àntonia Font. Estaven deliciosos.
Per finalitzar, vam decidir fer un tastet de 3 postres: Brownie de plàtan i llimona, Financer i gelat de vainilla i Pastís de formatge com el de la mare de la Laura.
Font: Girona km0 |
És un lloc que recomanem, però hem de dir que no és dels millors llocs de menjar de proximitat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada