Una manera diferent de menjar la remolatxa
Avui us portem la recepta de la setmana: pasta fresca de remolatxa! Una idea una mica diferent per a menjar remolatxa i que us sorprendrà de bon grat.
Ingredients (4-5 persones):
- 1 remolatxa
- 290 gr de farina
- 80 ml d'aigua
- 1 cullerada de sal
- 1 cullerada d'oli
La remolatxa és de La Cellera de Ter.
- Primer de tot pelarem la remolatxa i la posarem a bullir. La remolatxa és un tubercle dur i l'haurem de fer bullir uns 45 min. o 1 hora per tal que quedi ben tova.
- Un cop bullida la tallarem a trossets i la passarem per la picadora per fer un puré ben suau i sense trossos grans.
- A contiunació fem un volcà amb la farina i la sal barrejada i al mig hi posem la cullerada d'oli i 3 cullerades soperes del puré de remolatxa.
- Ho barrejem mentres anem afegint l'aigua fins que es faci una massa i ho seguim amassant durant un 10 o 15 minuts.
- Un cop la massa té una bona consistència ho posem a reposar durant 1 hora a la nevera.
- Ho traiem de la nevera agafem una mica de la massa i amb un corró l'estirem fins que quedi ben prima (si tenim una màquina de fer pasta ho fem amb la màquina).
- Tallem la massa estirada a trossos prims i llargs.
- Ho posem a bullir 3 minuts (o deixem a assecar si ho volem guardar per un altre dia).
- I ja tenim la nostra pasta fresca!
També es pot fer amb un ou, d'aquesta manera la pasta quedarà menys suau.
|
Font: Girona km0 |
|
Font: Girona km0 |
|
Font: Girona km0 |
|
Font: Girona km0 |
|
Font: Girona km0 |
|
Font: Girona km0 |
|
Font: Girona km0 |
|
Font: Girona km0 |
|
Font: Girona km0 |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada