Un trinxat de patata i col vegetarià (sense carn)
Bon migdia! La recepta de col d'aquesta setmana és un trinxat de patata i col. Un plat molt i molt senzill que podem fer dies d'entre setmana per menjar verdura i a més deixa molt tip per l'efecte saciant de la col. Normalment al trixat de patata i col s'hi posa una mica de botifarra negra o de cansalada, però en aquest cas nosaltres hem preferit fer-lo vegetarià! Diem vegetarià ja que normalment el trinxat es fa amb botifarra negra i/o cansalada.
Ingredients (per 4 persones):
- 1 col
- 3 patates (no gaire grans)
- oli
- sal
- 1 dent d'all
La col i les patates són de Santa Coloma de Farners.
Font: Girona km0 |
El primer pas és pelar les patates i tallar-les per la meitat i tallar a trossos la col i rentar-la.
Font: Girona km0 |
Un cop fet això, posarem les patates i la col a bullir durant uns 30 minuts.
Font: Girona km0 |
Font: Girona km0 |
Després ho escorrem tot i en una paella fregim una dent d'all tallada a trossets petits, retirem l'all quan ha fregit una mica i posem la patata i la col dins de la paella.
Font: Girona km0 |
Mentre es fregeix ho anem aixafant tot i ho girem alguns cops com si es tractès d'una truita de patates.
Font: Girona km0 |
I ja tenim el nostre trinxat de patata i col vegetarià! Esperem que us encanti i tornem la setmana que vé amb més sorpreses i receptes amb els productes de temporada.
Bon profit!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada