Una truita d'espinacs per acabar la setmana
Bona tarda i benvinguts un cop més a la recepta! Aquest divendres farem una
truita d'espinacs que ens donarà força per aquest cap de setmana. És una recepta molt ràpida i queda d'allò més bona.
Ingredïents (4 persones):
- 4 ous de pagès
- un manac d'espinacs
- un all
Si algú vol també queda bé posar-hi ceba, en aquest cas no ho hem fet, això va al gust. Els espinacs són de Brunyola i els ous de pagès de Santa Coloma de Farners.
Primer de tot netejem els espinacs i els traiem la part baixa, a més pelem i tallem l'all a trossets petits. Un cop fet això, fregim l'all en una paella amb oli i quan hagi quedat rosset l'enretirem i posem a fregir els espinacs.
Quan els espinacs estan ben fets batem els ous amb un xic de sal i hi afegim els espinacs cuits. Posem una mica d'oli a la paella (molt poc ja que només és perquè no s'enganxi), hi posem la mescla dels ous i els espinacs i esperem que es faci una mica per donar-li la volta (ho podem fer amb un plat o hi ha estris expressos per a fer aquest gir).
Anem girant la truita els cops que creiem necessari (depèn de si us agrada una mica crua per dins o no) i ja tenim la truita feta! És una recepta ràpida per menjar una truita diferent.
|
Font: Girona km0 |
|
Font: Girona km0 |
|
Font: Girona km0 |
|
Font: Girona km0 |
|
Font: Girona km0 |
|
Font: Girona km0 |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada