La millor manera de menjar les carxofes, ben arrebossades!
Ja s'acaba la setmana i com sempre us portem una recepta amb un producte de temporada i de proximitat: carxofes arrebossades! Una recepta molt molt fàcil i de les més ràpides que hem fet al blog.
Ingredients (per una persona):
- Dues carxofes
- Farina
- Aigua
Les carxofes són de Cornellà de Terri.
- Primer de tot pelarem les carxofes, les pelarem molt ja que sinó desprès queden filoses i dures quan les mengem i no són tant bones.
- Un cop pelades les tallem a quarts (hi ha gent que ho fa a rodanxes, nosaltres preferim a quarts així queden més grans els trossos).
- Ara toca fer la massa per arrebossar, posarem farina en un bol i hi tirarem un pessic de sal. Després hi afegim aigua i una mica d'oli i anem barrejant fins obtenir una massa, que no sigui molt líquida que tingui consistència.
- Tot seguit hi posem les carxofes tallades i les submergim dins la massa fins que quedin ben arrebossades.
- Per acabar posarem les carxofes a fregir fins que quedin dauradetes i finalment les posarem en un plat amb un paper de cuina per treure l'excès d'oli i una mica de sal per sobre i ja tenim les carxofes arrebossades!!
Un plat fàcil i ràpid que agradarà a tothom i totdon! Esperem que us hagi agradat i que passeu un molt bon cap de setmana!!
 |
Font: Girona km0 |
 |
Font: Girona km0 |
 |
Font: Girona km0 |
 |
Font: Girona km0 |
 |
Font: Girona km0 |
 |
Font: Girona km0 |
 |
Font: Girona km0 |
 |
Font: Girona km0 |
 |
Font: Girona km0 |
 |
Font: Girona km0 |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada