divendres, 2 de desembre del 2016

La recepta: carxofes arrebossades

La millor manera de menjar les carxofes, ben arrebossades!



Ja s'acaba la setmana i com sempre us portem una recepta amb un producte de temporada i de proximitat: carxofes arrebossades! Una recepta molt molt fàcil i de les més ràpides que hem fet al blog.

Ingredients (per una persona):

  • Dues carxofes
  • Farina
  • Aigua
Les carxofes són de Cornellà de Terri.

  1. Primer de tot pelarem les carxofes, les pelarem molt ja que sinó desprès queden filoses i dures quan les mengem i no són tant bones.
  2. Un cop pelades les tallem a quarts (hi ha gent que ho fa a rodanxes, nosaltres preferim a quarts així queden més grans els trossos).
  3. Ara toca fer la massa per arrebossar, posarem farina en un bol i hi tirarem un pessic de sal. Després hi afegim aigua i una mica d'oli i anem barrejant fins obtenir una massa, que no sigui molt líquida que tingui consistència.
  4. Tot seguit hi posem les carxofes tallades i les submergim dins la massa fins que quedin ben arrebossades.
  5. Per acabar posarem les carxofes a fregir fins que quedin dauradetes i finalment les posarem en un plat amb un paper de cuina per treure l'excès d'oli i una mica de sal per sobre i ja tenim les carxofes arrebossades!!
Un plat fàcil i ràpid que agradarà a tothom i totdon! Esperem que us hagi agradat i que passeu un molt bon cap de setmana!!

foto carxofes de proximitat farina i aigua
Font: Girona km0

foto carxofes de proximitat pelades
Font: Girona km0

foto carxofes de proximitat tallades
Font: Girona km0

foto aigua i farina
Font: Girona km0 
foto massa farina i aigua
Font: Girona km0



foto carxofa de proximitat amb farina i aigua
Font: Girona km0

foto carxofes en massa de farina i aigua
Font: Girona km0

foto carxofes de proximitat fregint
Font: Girona km0

foto carxofes de proximitat arrebossades en paper de cuina
Font: Girona km0

foto carxofes de proximitat arrebossades
Font: Girona km0

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada