dimecres, 21 de desembre del 2016

Restaurant: El Celler de Triton

Restaurant vegà, però també per no vegans 


Ahir ens vam deixar caure per la Costa Brava per tal d'anar a provar un restaurant amb molt bones crítiques. I realment, és un lloc acollidor portat per una petita família, on tots els ingredients dels seus plats són ecològics i de km0. Aquest restaurant el podreu trobar a la localitat de Sant Feliu de Guíxols al carrer de Sant Ramon 5. 

La seva carta no és gaire extensa, ja que perquè només utilitzen productes de temporada i de proximitat, l'adapten segons al temps en què estiguin. El responsable del restaurant va ser molt amable i ens va explicar tota la carta detalladament i tots els productes d'on provenien. 

Tenen dos tipus de carta: les tapes i el menú. Nosaltres ens vam decidir per provar el menú, que comptava amb dos primers i dos segons, un dels segons estava pensat per aquells que no són vegans o vegetarians, ja que l'ingredient principal era la botifarra. Si agafaves els dos plats vegans el menú era 13,50 €, però si agafaves de segon la botifarra era 17,50 € una pena que fos 5 € més car. 

Nosaltres vam decidir agafar de primer una amanida d'arròs salvatge, de segon tallarines d'espelta amb tempeh acompanyat d'una cervesa artesana de mel. I finalment, de postres podríem escollir entre pastís casolà o gelatina de gerds, així que vam decidir-nos per la gelatina. 

Realment l'arròs estava d'allò més bo, igual que la gelatina que tenia un gust exquisit (es nota quan ho fan amb recepta pròpia) i que la cervesa, tot i que l'única pega que podríem dir és que la pasta ens va semblar una mica picant. Tot i així, el lloc és molt recomanable, nosaltres segur que hi tornem!

El Tritón restaurant de proximitat Sant Feliu de Guíxols
Font: Girona km0


El Tritón restaurant de proximitat Sant Feliu de Guíxols
Font: Girona km0

Menú del Tritón restaurant de proximitat Sant Feliu de Guíxols
Font: Girona km0

Cervesa artesana de mel del Tritón restaurant de proximitat Sant Feliu de Guíxols
Font: Girona km0

Arròs salvatge de Pals del Tritón restaurant de proximitat Sant Feliu de Guíxols
Font: Girona km0

Tallarines d'espelta amb tempeh del Tritón restaurant de proximitat Sant Feliu de Guíxols
Font: Girona km0

Gelatina de gerds del Tritón restaurant de proximitat Sant Feliu de Guíxols
Font: Girona km0





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada