divendres, 11 de novembre del 2016

La recepta: Truita d'espinacs

Una truita d'espinacs per acabar la setmana


Bona tarda i benvinguts un cop més a la recepta! Aquest divendres farem una truita d'espinacs que ens donarà força per aquest cap de setmana. És una recepta molt ràpida i queda d'allò més bona.

Ingredïents (4 persones):


  • 4 ous de pagès
  • un manac d'espinacs
  • un all

Si algú vol també queda bé posar-hi ceba, en aquest cas no ho hem fet, això va al gust. Els espinacs són de Brunyola i els ous de pagès de Santa Coloma de Farners.

Primer de tot netejem els espinacs i els traiem la part baixa, a més pelem i tallem l'all a trossets petits. Un cop fet això, fregim l'all en una paella amb oli i quan hagi quedat rosset l'enretirem i posem a fregir els espinacs.

Quan els espinacs estan ben fets batem els ous amb un xic de sal i hi afegim els espinacs cuits. Posem una mica d'oli a la paella (molt poc ja que només és perquè no s'enganxi), hi posem la mescla dels ous i els espinacs i esperem que es faci una mica per donar-li la volta (ho podem fer amb un plat o hi ha estris expressos per a fer aquest gir).

Anem girant la truita els cops que creiem necessari (depèn de si us agrada una mica crua per dins o no) i ja tenim la truita feta! És una recepta ràpida per menjar una truita diferent.

foto espinacs, ous i all de proximitat
Font: Girona km0

foto espinacs nets i alls tallats
Font: Girona km0

foto espinacs cuits
Font: Girona km0 
foto ous batuts
Font: Girona km0



foto espinacs i ous
Font: Girona km0

foto truita d'espinacs de proximitat
Font: Girona km0

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada