dimecres, 9 de novembre del 2016

Restaurant: el Mini Café Brasseria

El Mini un lloc on menjar casolà i amb molt d'encant


Una setmana més us portem un Restaurant on degustar productes i menjars de proximitat, en aquest cas el Mini, un lloc on fer des de tapes i embotits fins a plats més elaborats i carn a la brasa el cap de setmana. Aquest Restaurant va obrir no fa gaires anys a Santa Coloma de Farners i va començar posicionant-se pels seus entrepans de qualitat, a més feien l'entrepà del mes que cada cop era més innovador i potent.

Ara s'hi pot anar a menjar des de brasa fins a plats més elaborats, i el més important: els seus productes són de proximitat a poder ser locals i sinó de km0. Hi vam anar a sopar i en vam quedar encantats.

Just arribar ens van posar unes olives de la zona per picar mentre decidiem i esperavem. Primer de tot vam fer unes tapes: croquetes casolanes, bombes picants casolanes i pebrotets amb salsa de formatges. I de plat principal a compartir embotits de pagès de proximitat amb pa també km0. I en acabat un xarrup de Ratafia que també és molt típic de la zona i Santa Coloma de Farners és lloc d'elaboració d'aquest licor.

Un lloc molt recomanable, però sobretot en cap de setmana ja que és quan es poden tastar especialitats de la casa i hi ha una varietat més àmplia de la carta, nosaltres hi vam anar entre setmana i vam pensar que en cap de setmana haguès estat millor! Tot i això, un plaer i el tracte del personal excepcional són molt amables.

foto logotip el mini café brasseria menjar de proximitat
Font: el Mini Café Brasseria

foto olives de proximitat
Font: Girona km0
foto croquetes casolanes
Font: Girona km0

foto bombes casolanes
Font: Girona km0

foto pebrotets de proximitat
Font: Girona km0

foto embotits casolans de proximitat
Font: Girona km0

foto ratafia xarrup
Font: Girona km0

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada