dimecres, 2 de novembre del 2016

Restaurant: Km-0 Hamburgueses d'autor

Un lloc tant de proximitat com el seu nom indica, Km-0 Hamburgueses d'autor


Al bell mig del barri vell de Girona trobem un lloc petit però acollidor i és l'hamburgueseria Km-0, el seu nom ja ens fa decantar cap a anar-hi ja que de ben segur els seus productes són de proximitat. L'hamburgueseria és pràcticament nova va obrir l'any 2014 i procuren que tots els seus productes siguin de proximitat o de mercat. A més a més de ser especialistes en hamburgueses d'autor també tenen hamburgueses per a vegetarians, vegans i pa per a celíacs.

foto entrada Km-0 Restaurant de proximitat
Font: Km-0 Hamburgueses d'autor
A dins és un lloc molt acollidor i amb una decoració del tot divertida, a més juguen amb el km0 i els símils amb senyals de trànsit tant amb la seva decoració com a l'hora d'anomenar els seus plats. Primer de tot vam decidir començar amb una cosa ben típica com les patates braves, i hem de dir que tot i l'oferta de les braves que hi ha a tot arreu eren unes de les més bones que hem tastat, les patates tenien la textura perfecta i la salsa era bastant bona.

foto patates braves de proximitat
Font: Girona km0
Després vam demanar cadascú una hamburguesa, l'única cosa que podriem dir de la carta és que hi ha tanta oferta d'hamburgueses que et costa una bona estona escollir! Finalment ens vam decidir i vam demanar:

Hamburguesa de roast beaf

foto hamburguesa productes de proximitat
Font: Girona km0
Hamburguesa de vedella i formatge provolone

foto hamburguesa productes de proximitat
Font: Girona km0
Hamburguesa vegetariana de mozzarella, tomàquet i albergínia

foto hamburguesa productes de proximitat
Font: Girona km0
En aquest cas no vam fer postres perquè ja vam quedar molt tips, realment estava tot molt bo i repetiriem, una alternativa slow food a el fast food originari de les hamburgueses. El preu per cert molt assequible, ja que pots trobar hamburgueses des de 7€ fins a 12€ més o menys, nosaltres vam sopar per uns 15€ i vam quedar molt satisfets!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada