dimecres, 30 de novembre del 2016

Restaurant: Mumm

Moments únics i màgics al Mumm

Bon vespre, aquesta setmana us portem arrel de la Festa de la Ratafia que vam penjar fa uns dies, vam anar al Mumm que aquells dies van fer una proposta de menú de proximitat i a més a més pràcticament tots els plats cuinats amb Ratafia, tot un repte!

El Mumm és un Restaurant de Santa Coloma de Farners que va nèixer el 2011 i és especialista en pastes, peixos i carns de qualitat i proximitat. Un lloc on pots anar gaudir del menú diari que a bon preu ofereix uns productes de qualitat, com també sopar-hi o anar a menjar montaditos els divendres.

En aquest cas es tractava d'un menú degustació amb un pica-pica variat i desprès dos principals i unes postres.

De pica-pica vam menjar amanida amb foie-gras, gelatina de Ratafia i pernil d'ànec, coca de full amb escalivada, formatge de cabra, mel i dauets de botifarra de Can Valls amb Ratafia, assortit de croquetes de pollastre, bacallà i xipirons, calamars a l'andalusa amb allioli de tinta i musclos i cloïsses a la planxa.

De segons vam triar rap al forn amb cloïsses i patates i secret de porc ibèric amb llit de ceba, dauets de foie grass i gelatina de Ratafia. I finalment de postres una cosa exepcional: coulant d'avellana de Brunyola amb gelat de Ratafia!

Va ser un menú del tot sorprenent, molt bo i amb productes de qualitat, tot un plaer!

Restaurant Mumm
Font: Girona km0

foto amanida Mumm foie, pernil d'ànec i gelatina de Ratafia
Font: Girona km0

coca de full Mumm amb escalivada, formatge de cabra, mel i dauets de botifarra amb Ratafia
Font: Girona km0

sortit de croquetes Mumm de xipirons, bacallà i pollastre
Font: Girona km0

calamar a l'andalusa Mumm amb allioli de tinta
Font: Girona km0

musclos i cloïsses al vapor Mumm
Font: Girona km0

rap al forn Mumm amb cloïsses i patates
Font: Girona km0

secret ibèric Mumm amb llit de ceba i daus de foie i gelatina de Ratafia
Font: Girona km0

coulant d'Avellana Mumm amb gelat de Ratafia
Font: Girona km0


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada