dijous, 13 d’octubre del 2016

Activitat

Fira Tast Girona


Aquest cap de setmana passat va ser el Firatast a Girona, una fira de desgustació que vol promoure plats i begudes de comerços Gironins a través dels tastets. Tots els tastets són a un preu molt econòmic (d'entre 1 i 3 euros) i es poden tastar des de primers plats fins a postres i begudes diverses.

Hi vam anar amb la intenció de fer un tast de productes km0 i veure quins tastets de proximitat s'oferien al Firatast i aquí us en presentem uns quants!

Primer de tot vam tastar un oli de la Cooperativa El Soleràs (Lleida) i una melmelada d'oli d'oliva que per extrany que soni era una melmelada molt fina amb gust d'oli ideal per sucar amb pa.

Font: Girona km0
Font: Girona km0
Desprès vam tastar un vi blanc Montrodó Blanc de Eccociwine (Sant Martí Vell) i una fideuà feta per Les Cuineres de Salt amb productes de proximitat, les dues coses boníssimes i d'una qualitat molt alta!

Font: Girona km0 
Font: Girona km0
Per acabar vam fer un flam artesà de mató de Masia els Fontirons (Berguedà) acompanyat d'un cava brut Torelló de Eccociwine també.

Font: Girona km0
Font: Girona km0
Totes les coses que vam tastar eren de bona qualitat i de proximitat i els tastets eren barats, però si ho comparem amb la fira de el Forn allà vam poder tastar més coses per un preu més baix i més quantitat i qualitat, la veritat és que el Firatast amb la gent que abarca podria abaixar una mica dels preus dels tastets (que molts tenen un preu baix però la quantitat és petita) i així es podrien fer més tastets a un preu més baix. A més aprofitant el Firatast es podrien promoure més el productes de proximitat ja que molts dels establiments no tenien productes de km0.

Aquest cap de setmana anirem a la Fira de la Llet a Vilobí d'Onyar on hi haurà tot de productes làctics de proximitat, us animem a anar-hi! La setmana que vé us explicarem com ha anat i a veure tot allò que hem pogut trobar de km0.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada