dimecres, 12 d’octubre del 2016

Restaurant

El Forn


Avui us portem un restaurant molt i molt especial, és el restaurant del Casal Independentista el Forn. El Casal va ser fundat l'any 2000 però el bar - restaurant ho va ser el 2012 amb la intenció de crear un espai gastronòmic amb cuina catalana i de qualitat, productes de temporada i menjar de proximitat.

Anavem al restaurant quan de sobte ens hem trobat una sorpresa fantástica, avui es feia la fira gastrònomica dels proveïdors del Forn que han posat paradetes per donar a conèixer els seus productes i absolutament tot eren productes de proximitat o km0. Per tant hem pogut tastar molts dels plats que ja normalment trobem a el Forn cuinats al moment pels seus proveïdors i cuiners habituals.

Font: Girona km0
Font: Girona km0
Primer de tot hem tastat un assortit de formatges de diversos llocs: formatges Mas Alba (Terradelles), formatges La Balda (La Vall de la Llémena) i formatges Le Bolut (Galliners). Hem tastat formatges de tot tipus: cremòs, tendre, aromatitzat i blau, la veritat és que tots estaven deliciosos!!

Font: Girona km0 
Font: Girona km0
Més tard hem fet uns tastets que preparaven davant nostre amb productes km0 de Girona els mateixos cuiners de el Forn i hem pogut tastar una mica allò que es pot trobar al restaurant normalment a la carta: puré de patata amb papada i camagrocs, i bonítol amb salsa de curri.

Font: Girona km0
Font: Girona km0
Mentre estavem tastant aquests primers plats hem pogut tastar les cerveses artesanes Whym fetes a Caldes de Malavella, n'hi ha de diversos tipus pels diferents gustos de tothom! Nosaltres en concret hem tastat La Mare dels Ous, una cervesa suau que quedava molt bé amb el menjar!

Font: Girona km0
De sobte, mentre menjavem, ens hem adonat que al nostre costat feia molt bona olor, i és que estaven preparant una paella de peix gegant! Ens hem esperat fins que l'han tingut feta i sort que ho hem fet perquè era exquisida! Per acompanyar-la hem agafat un vi de Garriguella, un blanc i un negre, es deien De Cap a Peus.

Font: Girona km0
Font: Girona km0
Font: Girona km0
I per postres (mai milor dit) hem pogut tastar un mató casolà boníssim de la casa Pauet (Verges) que ens ha deixat bocabadats perquè hem acordat com el mató més bo que hem tastat mai, ben suau amb mel i es desfeia a la boca.

Font: Girona km0
En definitiva, el restaurant de el Forn és un lloc que recomanem totalment ja que tots els productes són de proximitat i la qualitat és genial a un preu molt assequible. A més a més també és un Casal ple d'activitats que de ben segur són molt interessants!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada