dimarts, 4 d’octubre del 2016

Benvinguts i benvingudes a Girona km0!

Us presentem el nostre Blog just acabat de sortir del forn: Girona km 0! Aquest és el bloc de dues apassionades per la gastronomia, que estem preocupades sobre el consum de productes de proximitat, així doncs aquest estarà dedicat a la importància de comprar productes locals i d’anar a restaurants on la seva cuina també és km 0. Un blog ple de receptes, consells, activitats...
Si ets una persona preocupada pel consum responsable i el medi-ambient, creus en el circuit curt del km 0 i de la importància de la procedència d’allò que mengem, penses que s’hauria d’afavorir el creixement i desenvolupament local en detriment de les grans superfícies, aquest és el teu bloc!
Cada setmana descobrirem un producte de temporada, recomanarem un Restaurant de les comarques de Girona que cuina amb productes de km0, donarem consells o explicarem cursos, activitats o tallers sobre alimentació saludable, també entrevistarem a persones del sector agroalimentari i finalment la recepta de la setmana amb productes de proximitat!
Esperem que us agradi molt el nostre bloc i esperem els vostres comentaris amb impressions, suggeriments i peticions!
Font: Girona km0 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada